About

За мен : Казвам се Борис. През последните 7 години съм работил в 2 от водещите 3 вериги за продажба на мобилни телефони, като 1 година и в структурата на един от първите мобилни оператори на пазара в България.

Цел на блога : е посредством знанията си натрупани през годините, впечатленията от предлаганите продукти и интереса си породен от хобито ми свързано с мобилните телефони да предоставя още една гледна точка на потенциалните потребители.

Идея на блога : е да мога да презентирам полезна информация за нови модели телефони, очаквани промоций и цени на български език, така че информацията да е достъпна и от полза на максимум брои интересуващи се. Мненията изказани в този блог са мой и нямат за цел да убеждават или да се налагат като крайни, на когото и да е. Информацията представена в блога е събрана от множество сайтове, блогове и други източници на информация и е интерпретирана и представена според моите лични виждания и впечатления.

Относно правата : Всички цитирани марки са собственост на компанийте притежаващи ги. Блога е направен с некомерсиална цел и ако са ползвани имена, лого, снимки или линкове към дадени фирми то това е с информационна, а не комерсиална цел.

Всички публикации са авторски и като такива са собственост на автора им. Всяко частично или пълно копиране без писменото разрешение на автора ще се третира като нарушение на тези права.

За връзка : можете да ползвате мейл : e71symbianblog@gmail.com

Advertisements